Акафист преподобному Никодиму Святогорцу | Новые богослужебные тексты

  001  002   003
В начало текстаВ конец текста
Конда? к 5 Б огоглаго? ливый язы? к прие? м, богогла? сне, свы? шним дохнове? нием дви? жим, глаго? лы жи? зни ве? чныя и я? же в боже? ственных отце? х неудобопости? жная всему? дре изъясни? л еси?, вся сподвиза? я Бо? гови пе? ти: А ллилу? ия. И? кос 5 Д а воспери? ши к Бо? гу, богоно? сне, ума? твоего? движе? ния вся, хране? ние чу? вств тве? рдо проше? л еси?, ему? же науча? еши хотя? щия улучи? ти боже? ственнаго едине? ния, во е? же пе? ти ти, о? тче, си? це: Р а? дуйся, боже? ственных возвести? телю; ра? дуйся, от ху? ждшаго неве? дения изба? вителю.

Ра? дуйся, широто? боже? ственнаго ра? зума и прему? дрый наста? вниче; ра? дуйся, скрижа? ле богопечатле? нная Духо? внаго веща? ния.

Р а? дуйся, о? тче Никоди? ме, Горы? Святы? я сла? вное украше? ние. Конда? к 6 В ертогра? д боже? ственных благода? тей се? рдце соверши? в, Никоди? ме, жи? тельством твои? м, " Вертогра? д благода? тей " , яко вои? стину испо? лнь благоуха? ния благода? тнаго, твою? кни? гу наре? кл еси?, е? юже наслажда? ющеся, вопие? м: А ллилу? ия. И? кос 6 В озсия? в на Горе? Афо? нстей, я? ко новоявле? нная звезда?, просвеща? еши Христо? ву Це? рковь доброде? телей твои? х заря? ми, неботаи? нниче Никоди? ме преподо? бне; отню? дуже возжиза? еми све? том твои? м зове? м: Р а? дуйся, звездо? церко? вная; ра? дуйся, све? точу благоче? стия.

Ра? дуйся, боже? ственных преда? ний храни? телю и тайноводи? телю; ра? дуйся, доброде? тельных дея? ний светоно? сче свяще? нный.

Р а? дуйся, о? тче Никоди? ме, Горы? Святы? я сла? вное украше? ние. Конда? к 7 П ребыва? яй в Горе? Афо? нстей, я? коже в го? рнице, усе? рдною моли? твою и посто? м Духо? вную благода? ть, прему? дре, прия? л еси?, та? инственно в тя все? льшуюся, я? коже апо? столи, и? хже подража? тель яви? лся еси?, взыва? я: А ллилу? ия. И? кос 7 П обе? ду благочести? вым уче? ние твое? подае? т, ве? рно поуча? ющимся, Никоди? ме, о? тче свяще? нный, проти? ву страсте? й и вся? кия е? реси: во Святе? м бо Ду? се де? йствует при? сно вопию? щим: Р а? дуйся, побе? до правосла? вных; ра? дуйся, паде? ние злосла? вных.

Ра? дуйся, я? ко бога? тство оста? вил еси? нам кни? г свяще? нных; ра? дуйся, я? ко прекраща? еши вся? кое убо? жество страсте? й.

Ра? дуйся, до небесе? досяза? яй сто? лпе богопросвеще? нный; ра? дуйся, Уте? шителя свети? льниче невече? рний.

Р а? дуйся, о? тче Никоди? ме, Горы? Святы? я сла? вное украше? ние. Конда? к 8 Д иви? т помышле? ния ве? рных, богоглаго? ливе, мно? жество прему? дрых писа? ний твои? х: ты? бо прему? дростию боже? ственною и си? лою небе? сною, Никоди? ме, пи? шеши и веща? еши, преподо? бне, и вся побужда? еши пе? ти: А ллилу? ия. И? кос 8 В сю Це? рковь, я? коже богоде? тельнии све? ти, твоя? богопреда? нная словеса? просвеща? ют, о? тче, та? инственне, и к соверше? ннейших разуме? нию веду? т я? же в сия? приница? ющия и вопию? щия ти единогла? сне: Р а? дуйся, трубо? неизрече? нных; ра? дуйся, таи? нниче небе? сных.

Ра? дуйся, я? ко боже? ственная вла? га ти даде? ся с небесе? ; ра? дуйся, я? ко облагодати? лся еси? от руки? Бо? жия.

Р а? дуйся, о? тче Никоди? ме, Горы? Святы? я сла? вное украше? ние. Конда? к 9 К подвиго? м наставля? я проти? ву враго? в мы? сленных, Никоди? ме, преподо? бных исполне? ние, " Неви? димую брань " нарица? еши ю? же прему? дре списа? л еси? кни? гу, свя? те: от сея? бо науча? емся к Бо? гу возводи? тися, пою? ще: А ллилу? ия. И? кос 9 С па? совых пра? здников рече? ния богодохнове? нная и пе? сни всему? дрыя в широту? распространя? я и глубину?, ю? же в них благода? ть всем по? дал еси?, е? юже ду? ши веселя? тся, Никоди? ме, тебе? вопию? щих: Р а? дуйся, пе? сней толкова? телю боже? ственных; ра? дуйся, дщи? це слове? с святы? х.
  001  002   003
В начало текстаВ конец текста

Сто пятьдесят три рыбы


       В этой книге исследуется научным методом число сто пятьдесят три, которое было применено Иисусом Христом к ловле ста пятидесяти трёх больших рыб Апостолами. Каждое Слово Иисуса Христа не может быть бессмысленным и ни о чём, а, равно как и улов по Его Слову.

Просим Вас оказать помощь в прохождении лечения и реабилитации ребенку-инвалиду с детства.


       Девочка родилась в срок, головку не держала, есть сама не могла. Не поползла, не села, не пошла, не говорит. Отставание в развитии колоссальное. Требуется систематическая реабилитация у разных врачей (эпилептолог, ортопед, невролог, дефектолог, логопед, ЛФК и др). Кроме того, необходимы средства на комплексные реабилитации, которые стоят весьма не дёшево.

Целенаправленно помочь ребёнку можно здесь

Вам может быть интересно:

победа монголов над мамлюками битве близ хомса 1299 миниатюра рукописи haiton coricos flor des estoires terre d’orient 1301–1400 paris 886 fol 31v | 1344 2015 | кампании 19_й египетской династии ханаане 1300–1203 рождества христова | рождество христово миниатюра киевской псалтири 1397 рнб олдп 128 | кампании 19_й египетской династии ханаане 1300-1203 рождества христова |

Предыдущий текст

Источник текста


Постоянная ссылка: Акафист преподобному Никодиму Святогорцу | Новые богослужебные тексты
Поддержи нас
ПОИСКОВ.РФДля Вебмастера